Home » Anti slip vloeren voor parkeergarages

Anti slip vloeren voor parkeergarages

Dit is wellicht het meest relevant pluspunt van een gietvloer in de badkamer. Het kan natuurlijk glad worden in de badkamer en daarom is het zaak om het slip gevaar zo veel mogelijk te beperken. Een gietvloer is naadloos maar niet glad en daarom is het slip gevaar minimaal! Wegslippen wordt daardoor een probleem van het verleden wat deze vloeren ook ideaal voor parkeergarages maakt.

Gietvloeren in iedere ruimte

Als u ook een gietvloer in een andere ruimte laat aanbrengen dan kan het verstandig zijn om de badkamer ook gelijk mee te nemen. Gietvloer bedrijven zijn er tegenwoordig voldoende te vinden, zo zijn er ook lokale bedrijven zoals Gietvloer Zwolle. Als u beide ruimtes voorziet van een gietvloer dan kan dit flink schelen in de kosten. De prijs van de gietvloer daalt namelijk als het aantal vierkante meters toeneemt.

Meer tips over vloeren

Er wordt veel geschreven over de voordelen van de gietvloer maar zitten er ook nadelen aan? Wij zijn voor u op onderzoek uit gegaan en komen tot de volgende conclusies die in dit artikel beschreven worden. Hier vindt u diverse gietvloer tips om u op weg te helpen met het kiezen van de juiste vloer. Klik op de links in dit artikel om meer informatie over gietvloeren te ontdekken of om gelijk een scherpe offerte aan te vragen.

De pluspunten ontdekken

De voordelen van de gietvloer zijn ongekend. Het meest genoemde voordelen is dat u zelf het design van de gietvloer kan bepalen, u kan hiervoor zelfs uw eigen ontwerp aanleveren. Daarnaast is de levensduur het grootste pluspunt. Door het gebruik van verschillende coating lagen is de gietvloer ijzersterk en gaat die jarenlang mee. Bovendien is de gietvloer ook nog eens eenvoudig schoon te houden door de naadloze afwerking.

Maak een Gratis Website met JouwWeb