Home » Snel en onderhoudsvrij terras met composiet tegels

Een mooi terras in uw tuin? Of op uw balkon? Mensen kiezen nog vaak voor betontegels. Die zijn favoriet, omdat ze onderhoudsvrij zijn. Maar er is nog een optie: composiet tegels. Dankzij de combinatie van houtvezel en kunststofvezel hebben deze tegels de natuurlijke uitstraling van hout, maar zijn dankzij het kunststof ook onderhoudsvrij. Een ideale combinatie voor wie graag een natuurlijke terras wil, maar geen tijd kwijt wil zijn aan onderhoud.

Composiet tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, soorten en afmetingen, dus er is keuze genoeg!

Eenvoudig te leggen

Tegels van composiet zijn vrij licht en daardoor eenvoudiger te leggen dan bijvoorbeeld betonnen tegels. Een aantal merken hebben bovendien een kliksysteem, waardoor het leggen van een terras nog sneller gaat en er dus geen schroeven nodig zijn. Deze tegels zijn dan ook heel geschikt voor het leggen op een bestaande ondergrond, zoals bijvoorbeeld de vloer van een balkon.

Kleuren en afmetingen

Net als betontegels zijn composiet tegels in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld 30 x 30 cm, wat een hele gangbare maat is. Maar tegels van 90 x 90 cm zijn ook mogelijk, door deze grote tegels ziet uw terras er nog groter uit.

Daarnaast kunt u nog kiezen uit veel verschillende kleuren. Wilt u de uitstraling van een houten terras, dan zijn er tegels met een mooie bruine kleur die doen denken aan warme hardhouten tegels.  Voor een wat moderner terras zijn er ook tegels in grijstinten verkrijgbaar. Maar er zijn ook speciale kleurstellingen, zoals bijvoorbeeld tegels met zwarte en witte vlakken. Deze bijzondere tegels zorgen door de afwisseling voor een terras met speels effect.

Eenvoudig online bestellen

Kortom: welke wensen u ook heeft voor uw onderhoudsvrije terras, er is altijd een composiet tegel die bij u past. Voor een ruim assortiment tegels, die u bovendien online kunt bestellen, kunt u terecht op VlonderPlankenWinkel.nl.