Home » De juiste gietvloer

De juiste gietvloer

De juiste gietvloer is nog niet zo eenvoudig als u wellicht zou denken. Er zijn een aantal factoren naast de prijs natuurlijk waar u rekening mee moet houden om de juiste keus voor een gietvloer te maken. De meeste mensen letten voornamelijk op de prijs maar let er wel op de een duurdere gietvloer vaak ook een stuk langer mee gaat. De vloer is éen van de basis onderdelen van je woning en daarom is het verstandig om hier goed over na te denken. Kijk ook eens op Gietvloer Tips voor meer info over het kiezen van de juiste gietvloer.

De juiste prijs

De juiste prijs van de gietvloer kunt u alleen vinden om verschillende prijzen de vergelijken. De gietvloeren prijs bestaat uit het materiaal en de arbeidstijd die er nodig is om gietvloeren aan te brengen. Hoe groter de gietvloer is, des te lager de prijs omdat het dan in één keer gelegd kan worden. 

Waar nog meer op letten?

Naast de prijs is het verstandig om nog een aantal belangrijke dingen te vergelijken. Het materiaal dat er gebruikt wordt is bijvoorbeel voor een groot aandeel verantwoordelijk voor de levensduur van uw nieuwe vloer. Ook de afwerking is voor een groot deel verantwoordelijk voor de prijs. Een reguliere gietvloer is natuurlijk dan een vloer die in een specifieke stijl afgewerkt moet worden.