Home » Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer

Naast regulieren kunststof vloeren lezen we de laatste tijd ook positieve verhalen over de cementgebonden variant. In dit artikel leggen we u haarfijn uit wat een cementgebonden vloer precies voor voordelen met zich meebrengt. Ook gaan we kijken naar het proces van het aanbrengen van de nieuwe vloer. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van de specialisten waaronder Gietvloer Zwolle die dit artikel voor u geschreven hebben.

Het aanbrengen

Nadat het ontwerp is bepaald kan er worden begonnen met het aanbrengen van het cement. Standaard kunt u uit twee kleuren kiezen bij deze variant, een grijstint en natuurlijke zandkleuren. De cementsamenstelling wordt letterlijk voer uw bestaande vloer heen gegoten en daarna gladgestreken. Even wachten en u heeft een prachtige stevige vloer!

De ondergrond

Voor het goed aanbrengen van de nieuwe vloer moet de huidige ondergrond wel eerst geschikt gemaakt worden. Anders kan de nieuwe vloer hier niet gaat aan hechten. Om dit te bevorderen kunt u de ondervloer alvast voorbereiden door deze helemaal schoon en stofvrij te maken. Dat maakt het voor de gietvloer leverancier net even wat gemakkelijker en zo heeft u sneller uw gewenste vloer in huis. We hopen dat het met deze informatie weer even wat makkelijker wordt om een te bepalen of dit een variant is die aan uwe wensen voldoet, anders kunt u altijd nog uitkijken naar woonbeton, vloercoating of een andere variant, volop mogelijk dus bij ons slaagt u altijd!

Maak een Gratis Website met JouwWeb