Home » Mening over gietvloeren

Mening over gietvloeren

Het meest genoemde nadeel van de gietvloer is de prijs. De gietvloer prijs is wat hoger dan en vloeren en tegels bijvoorbeeld. Dit komt met name omdat het proces wat moeilijker is. Gietvloeren zijn erg stevig maar dat zorgt er wel voor dat het niet fijn voelt mocht je er op vallen. Gelukkig is het slip gevaar minimaal.

Er zijn dus wel nadelen aan de gietvloer maar toch wegen die nauwelijks op tegen de voordelen. Veel nadelen zoals een hogere prijs worden enigszins weg genomen omdat de vloer erg lang mee gaat. Klik op de gietvloer link in dit artikel en ontdek alles over deze duurzame vloeren. U komt gelijk op een pagina waar u meerdere gietvloer bedrijven vindt om te vergelijken.

Als er een nieuwe vloer gelegd moet worden dan kiest met tegenwoordig steeds vaker voor een gietvloer en dat is niet voor niets. De gietvloer biedt vele voordelen ten opzicht van en vloeren en tegels bijvoorbeeld. Laten we deze mogelijkheden eens op een rijtje zetten.

Zelf het design kiezen

Als u voor een gietvloer gaat dan kan u zelf het design kiezen. U kunt ook voor een sfeervolle betonlook vloer klopt. Ook de kleur kan tegenwoordig zelf bepaald worden.

Antislip mogelijkheid

Een gietvloer is strak en naadloos maar niet erg glad. Hierdoor is het slip gevaar op deze vloeren minimaalopen. Op een gietvloer kan een antislip laag worden aangebracht waardoor de kans op slippen minimaal is.

Gemak in onderhoud

Doordat er geen randen tussen de vloer zit is de vloer eenvoudig schoon te maken en blijft er geen vuil achter. Dit is gemakkelijk voor het onderhoud en ook nog een stuk hygiënischer! Er kan ook geen vocht door de vloeren heen komen. De gietvloer is bovendien prima te combineren met vloerverwarming. Hierdoor kan u heerlijk met uw blote voeten over de schone en warme gietvloer lopen. Kijk eens op onze gietvloer Rotterdam website voor meer informatie.