Home » Sierbeton voor buiten

Sierbeton voor buiten

Betonnen objecten in de tuin bieden een vrijwel levenslange duurzaamheid. Beton is immers zeer goed weerbestendig, het kan vocht en vorst goed doorstaan zonder aangetast te raken. Natuurlijk krijgt uiteindelijk ook aanslag (als mos en luchtvervuiling) zijn grip op betonnen objecten, maar met een een simpele hogedrukspuit behandeling krijg je sierbeton al weer snel terug in zijn oude glorie.

 

Fraai sierbeton

Enkele voorbeelden van bijzondere tuinaccessoires van beton zijn:

De betonnen brievenbus; hij is een aanwinst voor de entree van een woning. Deze statige brievenbus kan tevens fungeren als "schrikblok" om parkerende auto's op afstand te houden. Betonnen brievenbussen zijn te koop bij Online Sierbeton.

Betonnen tuinbeelden; op de website OnlineSierbeton.nl zijn vele uitvoeringen van statige dieren te koop, denk aan honden, vogels, leeuw, maar ook betonnen borstbeelden, of voertuigen (voor de liefhebber).

Bloembakken van beton; Inmiddels heel wat tuinen in Nederland hebben kennisgemaakt met grote betonnen plantenbak, want deze plantenbak is een absolute trend op dit moment. Zowel particulieren als bedrijven beschouwen de betonnen plantenbak als modern en chique. Ook in publieke buitenruimtes wordt de ruimte decoratief ingedeeld met de ruime plantenbakken. Een lust voor het oog.

Betonnen tuinmeubels; prachtige eigentijdse en robuuste tuinbanken, krukjes en bijzettafels van beton. Vooral in de moderne tuin komt dit tuinset perfect tot zijn recht. 

Shoppen & Inspiratie opdoen? Natuurlijk bezoek je Onlinesierbeton.nl

Maak een Gratis Website met JouwWeb