Home » De pandomo vloer

De pandomo vloer

De pandomo vloer is populair om een aantal belangrijke redenen. Het grootste voordeel is de levensduur. Net als de gietvloer gaat de pandomo vloer erg lang mee en gedurende deze periode raak de vloer nauwelijks beschadigd. Door de naadloze legging kan er geen vocht doorheen komen. Daarnaast is de pandomo vloer erg sfeervol, ideaal voor binnen in huis!

 

De pandomo vloer is overal toepasbaar

Door het karakteristieke uiterlijk is de pandomo vloer toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Of het nou gaat om een woonkamer, slaapkamer of keuken. De pandomo vloer staat overal geweldig!

 

Kies voor een gecertificeerde partner

Als u een nieuwe vloer gaat aanbrengen dan wilt u dat natuurlijk wel laten doen door een erkend bedrijf. Wij hebben de nodige certificeringen en onze experts kunnen u dan ook alles vertellen over de pandomo vloer. Uiteraard geven we u eerst advies en informatie en er kan ook een ontwerp gemaakt worden!

 

Kom eens langs!

We kunnen u natuurlijk alles vertellen maar eigenlijk zou u ghet zelf eens moeten komen bekijken. Dan kunt u zelf ontdekken hoe mooi de pandomo vloer kan zijn. Als u contact opneemt dan kunnen we gelijk een afspraak maken om u meer over de vloeren te vertellen. U kunt natuurlijk ook uw gietvloer zelf doen. Dan helpen we u ook graag met materialen en advies!

Maak een Gratis Website met JouwWeb