Home » Een vloerkleed aanschaffen

Een vloerkleed aanschaffen

Heeft u een stijlvol interieur, maar heeft u het idee dat er nog iets mist? U koos voor een modern interieur, zodat het mooi is en ruimtelijk, maar het gevoel dat er iets ontbreekt en dat er iets moet komen dat sfeer brengt groeit. Heel waarschijnlijk is een vloerkleed dan perfect voor u! Wist u trouwens dat vloerkleden nog veel meer voordelen bieden?

 

Ruimtelijker met een vloerkleed

Een vloerkleed kan een ruimte afbakenen en de meubels van een ruimte bij elkaar betrekken. Gebruik een vloerkleed onder de salontafel, bij de bank en stoel en u zult zien dat het direct meer als een geheel wordt gezien. Kies een goede vorm, kleur en materiaal, zodat het perfect bij uw interieur past en het lijkt ook nog eens veel groter!

 

Sfeer en warmte

Een hele belangrijke reden om een vloerkleed aan te schaffen is omdat het sfeer brengt. Het geeft een warmer gevoel en voelt ook letterlijk warmer aan de voeten. Dit komt doordat een vloerkleed warmte isoleert. Daarbij geeft een vloerkleed ook voordelen op het gebied van geluid. Het dempt immers het geluid, maar het verbetert ook de akoestiek. Vooral voor gietvloeren zijn deze vloerkleden zeer geschikt omdat een gietvloer wel als hard kan worden ervaren.

 

Moderne vloerkleden

Voor degenen die nog niet overtuigd zijn of denken dat een vloerkleed niet modern kan zijn, neem dan maar eens een kijkje op tapeso.nl. Een vloerkleed kan juist een hele mooie aanvulling zijn in een interieur en het kan een woning helem