Home » Haal ik nu een slotenmaker of loodgieter erbij?

Haal ik nu een slotenmaker of loodgieter erbij?

Je weet nooit wanneer je met een noodprobleem te maken krijgt en je moet een loodgieter of slotenmaker bellen. Alles was in orde en oké, totdat de hoofdleiding barstte en het oncontroleerbare water rondom je huis sijpelde. Je meubels, houten vloer en alles erbij is in de war. Dit vraagt om een hulpdienst. Je hebt een goed opgeleide loodgieter nodig om je daarbij te helpen. Of wat doe je wanneer je thuis aankomt, en ontdekt dat je jouw sleutels hebt verloren. Dan heb je een slotenmaker nodig. Wanneer heb je een slotenmaker en een loodgieter nodig?

Wanneer moet je de slotenmaker bellen? 

  1. Sloten vervangen

Het is altijd een goed idee om een slotenmaker te bellen om jouw sloten te vervangen als je denkt dat jouw huis of bezittingen in gevaar zijn door diefstal. De slotenmaker kan jouw slot in korte tijd vervangen, waardoor je weer gemoedsrust hebt.

  1. Sleutel vervangen

Een slotenmaker is de meest geschikte persoon om te bellen voor het opnieuw intoetsen van sleutels. Een goede slotenmaker heeft de juiste gereedschappen en apparatuur om nieuwe sleutels te ontwerpen voor allerlei soorten sloten, zelfs oudere. Ze kunnen ook het hele slot op elke deur van jouw huis veranderen.

  1. Sleutel kopiëren

Het is belangrijk om een paar reservesleutels te hebben. Slotenmakers zijn getraind om te helpen bij het maken van kopieën om ervoor te zorgen dat je altijd jouw huis, werkplek of auto kan betreden, wanneer je jouw sleutels kwijt bent.

Wanneer moet je een loodgieter bellen?

  1. Het installeren van buizen en sanitair

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt hebben is het nodig dat je ook nieuwe buizen moet plaatsen. De loodgieter helpt je met het aanleg en installatie van de buizen en het sanitair dat daarbij hoort.

  1. Het verwijderen van obstakels uit gootsteenafvoeren en toiletten

Wanneer je toilet en afvoer is verstopt, moet je een loodgieter bellen om de blokkade te verwijderen. Zij hebben het juiste apparatuur om de blokkades te verwijderen.

  1. Het repareren van pijpen en sanitair armaturen

Een lekkende kraan moet je niet uitstellen. Bel een loodgieter meteen voor hulp. De schade die het aan jouw huis brengt is groot. Laat het dus aan de loodgieter over.

  1. Wanneer je een offerte wilt voor een reparatie of service van het sanitaire systeem

Heb je een sanitaire service nodig en wil je weten wat het je ongeveer zal kosten? Je kan de loodgieter telefonisch jouw probleem voorhouden en zij kunnen een offerte voor je maken met de geschatte kosten en hoe lang de werkzaamheden zullen duren.

Tenslotte

Of het nu gaat om een loodgieter of slotenmaker, het is ontzettend belangrijk om de telefoonnummers van deze mensen dichtbij te houden. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt. Het is dus een slimme deal om hun nummers altijd bij de hand te hebben. Bezoek ook de website van het erkend slotenmakersbedrijf. Daar vind je alle contactgegevens die je nodig hebt. Wees alert en zoek nu een goede slotenmaker en loodgieter. Je bespaart je zelf voldoende kosten en tijd in een noodsituatie.