Home » Wat is een gietvloer?

Wat is een gietvloer?

Er wordt de afgelopen jaren veel geschreven over de gietvloer en de gietvloer bedrijven schieten uit de lucht. Maar wat is een gietvloer nou precies? Dit is een vraag die veel mensen zicht stellen. Zoals de naam wellicht al doet vermoeden is dit een vloer die gegoten wordt over uw bestaande vloer. In dit artikel proberen we je meer inzicht te verschaffen in het proces van de goedkope gietvloer.

 

Hoe wordt een gietvloer aangebracht?

Het aanbrengen van een gietvloer is een specialistisch proces. Eerst wordt er gezorgd voor een egale ondervloer. Daarna wordt er een primer aangebracht om de vloeren te hechten. Vervolgens wordt er nog een extra laag aangebracht om de vloer lucht- en vochtdicht te maken. Daarna worden de lagen in de gewenste kleur aangebracht!

 

Wat kost een gietvloer?

Als u een gietvloer in uw woning wilt dan is het wel verstandig om dit uit te besteden aan echte vakmensen. Hierdoor bent u er zeker van dat er geen oneffenheden ontstaan. De prijs van een gietvloer is afhankelijk van de ruimte en uw wensen natuurlijk. Gemiddeld kost een gietvloer ongeveer 60 euro per vierkante meter. Voor scherpe gietvloer offertes kunt u ook eens op deze website kijken.