Home » Waarom vloercoating in huis nemen?

Waarom vloercoating in huis nemen?

Vrijwel iedere woning is voorzien van tapijt, plavuizen, laminaat of een combinatie van verschillende vloersoorten. Dit om bepaalde voordelen uit de vloer te halen die in een bepaalde ruimte perfect tot hun recht komen of omdat we een bepaalde vloersoort mooier vinden in de woonkamer dan in de keuken. Het gaat dan vaak om de wat meer traditionele vloersoorten, maar aan vloercoating denkt nog niet iedereen. Dat terwijl de coating erg veel voordelen heeft en ook trendy mogelijkheden biedt. Waarom een gietvloer of vloercoating nemen in huis? Hieronder meer informatie geschreven door de specialisten van Gietvloer Doetinchem.

Een unieke vloer

Met vloercoating kunt u de uitstraling van uw huis volledig omgooien en volledig uniek maken. Coating leent zich namelijk perfect voor de personalisatie van ruimtes en sluit naadloos aan op het bestaande of het nieuwe interieur.

Mogelijkheden op een rijtje

Vloercoating is een toplaag die bovenop de bestaande vloer wordt aangebracht. Deze kan bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer worden geplaatst, maar kan ook prima in de woonkamer, slaapkamer en bijkeuken worden geplaatst. Vloercoating is waterdicht en wordt naadloos aangelegd. Dit geeft een strakke uitstraling, maar heeft ook hygiënische voordelen. Vloercoating is dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer.

Hieronder nog even de voordelen op een rijtje:

  • Vloercoating is waterdicht;
  • Epoxy vloercoating is twee keer zo hard als beton waardoor minder snel breekt;
  • Vloercoating is stootvast en slijtvast waardoor het jarenlang mee gaat.

Bezoek de showroom van Gietvloer Amsterdam en laat u gelijk verassen door de vele mogelijkheden van de gietvloer.

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb