Home » Een gietvloer voor uw bedrijf

Een gietvloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf? Neem dan zeker een gietvloer mee in uw overwegingen. Een gietvloer biedt namelijk vele voordelen, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Een belangrijk voordeel van een gietvloer is dat deze vloer geschikt is voor alle ruimtes van uw bedrijf. Een bedrijfsvloer gietvloer past namelijk perfect in uw kantoor, in uw kantine, in uw werkplaats en ook in uw vochtige ruimtes.  Ook uw schoonmaakbedrijf zal blij zijn wanneer u voor een gietvloer kiest. Deze vloeren zijn namelijk ontzettend makkelijk schoon te maken doordat ze glad en naadloos zijn. Zo heeft u geen last van vuil of vocht dat in kieren en naden gaat zitten.

 

Waarom een gietvloer voor uw bedrijf?

Er zijn vele redenen om een gietvloer te kiezen voor uw bedrijf. Ten eerste zijn deze vloeren kwalitatief zeer sterk en slijtvast. U kunt er jaren mee vooruit, zonder dat u tijd of geld hoeft te investeren in het onderhoud. Gietvloeren hebben namelijk vrijwel geen onderhoud nodig, ze hoeven enkel te worden schoongemaakt. Daarnaast zijn deze vloeren ook nog eens geluidsdempend en brandveilig.

 

Welke gietvloer kiest u voor uw bedrijf?

Gietvloeren worden van verschillende materialen gemaakt. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van uw wensen en de ruimte waar de vloer gelegd wordt. Voor woonhuizen, magazijnen, showrooms  en kantoren zijn epoxyvloeren ideaal. Epoxyvloeren zijn net iets sterker dan de polyurethaan variant. Deze laatste is vooral geschikt voor woningen en kantoren. Heeft u een vloer nodig die extra stevig is, bijvoorbeeld voor in uw bedrijfshal? Dan kunt u het beste kiezen voor een troffelvloer. Deze vloer wordt gemaakt van een mix van epoxyhars en kwartskorrels.