Home » Een gietvloer naar wens

Een gietvloer naar wens

Als u al eens van de gietvloer heeft gehoord, dan heeft u waarschijnlijk nog niet vaak nagedacht over de toepassing er van in huis. Toch is de toepassing van de gietvloer een toenemende trend en dit komt vooral door de vele mogelijkheden dat de gietvloer heeft te bieden. Het is een veilige vloer met vele voordelen, maar biedt ook een hele reeks aan trendy mogelijkheden. Iets wat voor het interieur van een woning nét dat beetje verschil kan maken. Zelfs zo’n verschil dat de waarde van een woning vermeerderd wordt wanneer de gietvloer op goede wijze is aangebracht en naadloos aansluit bij de uitstraling van de woning.

Op je bestaande vloer

Gietvloeren zijn bovenop bestaande vloeren te plaatsen en kunnen volledig naar wens worden aangebracht. Denk daarbij aan de vloersoort in combinatie met vloerverwarming, een kleur of afwerking (bijvoorbeeld betonlook) naar keus. Handige functionele eigenschappen van de vloer, zoals het feit dat deze waterdicht is en naadloos wordt geplaatst voor een strakke en hygiënische afwerking, in combinatie met de vele trendy mogelijkheden maken van de gietvloer een ideale optie voor uw nieuwe vloer.

 Gietvloer (laten) aanbrengen

U zou de vloersoort eventueel zelf aan kunnen brengen, het is geen immens lastig karwei. Het vereist echter wel geduld en nauwkeurigheid. Wanneer u zeker wilt zijn van een gietvloer naar wens, dan is het inschakelen van een specialist geen overbodige luxe. Het best mogelijke resultaat kunt u dan in de handen van de specialist leggen en kunt u er gerust op zijn dat uw vloer perfect uit de verf komt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb