Home » Betonlook gietvloeren

Betonlook gietvloeren

Een gietvloer is de laatste jaren steeds populairder geworden. De stijging ziet men vooral terug in huizen; in steeds meer huizen wordt er steeds vaker een gietvloer aangelegd. Daarnaast wordt ook in kantoren, winkels, bedrijfspanden en andere ruimtes veelvuldig gebruik gemaakt van een gietvloer.

In bedrijfspanden, winkels en kantoren is een hele kleurrijke gietvloer soms niet gewenst. Een oplossing hiervoor is Gietvloer Amsterdam. Deze look geeft een hele bijzondere dimensie aan een ruimte. Een betonlook gietvloer is een gietvloer die eruit ziet alsof het gemaakt is van beton. Dit is echter niet zo!

Kunststof

Normaliter wordt er vaak in een kantorenpand of een winkel gebruik gemaakt van een betonnen vloer. Dit heeft verschillende voordelen, maar het heeft ook één groot nadeel; vloerverwarming is soms niet mogelijk en ook de vochtbestendigheid is niet optimaal. Deze nadelen worden met een gietvloer met betonlook volledig teniet gedaan.

Met de woonbeton gietvloer wordt er een strakke en moderne uitstraling gecreëerd. Door de moderne en strakke uitstraling geeft het een ruimte een hele rustige uitstraling. Dit is vaak wenselijk in winkels waar de producten op moeten vallen.

Deze look gaat dan ook nog eens samen met de functionele voordelen van een gietvloer:

  • Onderhoudsarme vloer;
  • Zeer sterke vloer die bestand is tegen hoge belasting;
  • Vochtbestendig;
  • Kan gebruikt worden in combinatie met een vloerverwarming;
  • Makkelijk schoon te maken;
  • Slijtage vast: bijna geen slijtage op een gietvloer.

Maak een Gratis Website met JouwWeb