Home » Gietvloer in de badkamer

Gietvloer in de badkamer

Naast woonkamer toepassingen worden gietvloeren ook steeds vaker gebruikt voor badkamers. Voor badkamers in nieuwbouw woningen is de gietvloer ideaal omdat u deze ook prima kunt combineren met vloerverwarming. Naast dit grote voordeel zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een gietvloer in uw nieuwbouw woning, in dit bericht lichten we het kort uit. Mocht u meer willen weten over gietvloeren en vloercoating dan kunt u gerust eens contact opnemen door op één van de linkjes in het artikel te klikken, super veel gietvloer tips

 

Goed voor nieuwbouw woningen

Als u een nieuwbouw woning laat maken dan doe u dit waarschijnlijk omdat u er voor een langer periode in wil gaan woning. Een gietvloer is ideaal omdat deze ook zeer lang mee gaat.

 

Te combineren met vloerverwarming

Een ander groot voordeel is dat een gietvloer uitstekend met vloerverwarming te combineren is. De gietvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht en over de vloerverwarming buizen heen gegoten worden.

 

Nog meer voordeel!

Het combineren met vloerverwarming en de lange levensduur is niet de enige reden om voor een gietvloer te kiezen. Als u korting op de gietvloer prijs wil krijgen of meerdere scherpe gietvloer offertes wil ontvangen dan bent u hier aan het juiste adres.

Maak een Gratis Website met JouwWeb