Home » Parkeergaragevloeren

Parkeergaragevloeren

De vloeren in een parkeergarage worden altijd intensief gebruikt. Voortdurend rijden er auto’s overheen, maar ook zwaardere voertuigen en dan niet te beginnen over de uitlaatgassen. Tevens komt er geen daglicht bij de vloer. Dit zijn allerlei aspecten die in overweging worden genomen om de juiste vloer aan te leggen in een parkeergarage.

 

Uitstraling van een parkeergarage

De meeste parkeergarages zijn gebouwd van beton vloercoating. Echter heeft dit niet een hele mooie uitstraling en geeft het veel mensen een onveilig gevoel. Hoe de parkeergarage er uitziet, weegt tegenwoordig ook erg mee. Maar wat voor vloer kan hiervoor gebruikt worden?

 

Gietvloer

Gietvloeren zijn hiervoor uiterst geschikt. De vloer is van zeer goed kwaliteit en is erg slijtvast. Tevens zijn er strakke ontwerpmogelijkheden in alle kleurcombinaties. Pijlen, teksten of verkeerspictogrammen kunnen ook in de vloer verwerkt worden, wat voor een parkeergarage ook erg zinvol is. Bovendien is de demping dat gietvloer met zich meebrengt ook een fijne bijkomstigheid in een garage. Met een mooie toplaag in glans, kan ook een parkeergarage een luxe uitstraling hebben. Gietvloer Amsterdam kan u er ook bij helpen.

 

Onderhoud

Door de kwaliteit die gietvloeren met zich meebrengen, heeft het weinig onderhoud nodig. Het is goed schoon te houden omdat er geen naden zijn en omdat er geen vloeistoffen tussen kunnen komen. Bovendien zijn de coatingvloeren krasbestendig en snel belastbaar.

 

Met al deze voordelen is er eigenlijk geen betere oplossing voor een vloer dan een gietvloer!