Home » De gietvloer over de grens

De gietvloer over de grens

De grote populariteit van de gietvloer heeft er toe geleid dat deze vloer nu ook bij veel bedrijven over de grens te vinden is. De gietvloer duikt bij veel bedrijven op omdat er tegenwoordig steeds meer vraag naar is. In het Engels wordt een gietvloer ook wel een resin floor genoemd. Ook in Frankrijk vindt je onze gietvloer specialist terug. Typ bijvoorbeeld maar eens Sol Coule (Franse benaming) in bij Google en ontdek dat er voldoende te vinden is.

 

De gietvloer gaat internationaal

De gietvloer gaat de laatste jaren flink internationaal, in een rap tempo volgen de berichten elkaar op over gietvloeren die aangebracht worden bij zowel bedrijven als woningen. De reden dat veel mensen kiezen voor een gietvloer is zeer eenvoudig. Deze vloeren kennen een lange levensduur en behouden jarenlang hun glans!

 

U vindt ons in België

Ook bij onze zuiderburen zijn als gietvloer expert te vinden. Kijk ook eens bij Gietvloer Antwerpen of Floresin.be bijvoorbeeld om meer te ontdekken over onze diensten in België.

 

En ook wereldwijd!

Zoals hierboven al benoemd zijn wij naast België ook in Frankrijk en zelfs wereldwijd tegenwoordig. Het maakt dus niet uit waar u ter wereld gaat wonen, neem contact op met ons door op één van de links te klikken en u kunt gelijk alles over de gietvloer ontdekken.