Home » Epoxy of PU vloer

Epoxy of PU vloer

Er zijn twee verschillende soorten gietvloeren waaruit we kunnen kiezen. Er zijn nog wel alternatieve materialen waar gietvloeren van worden gemaakt, maar over het algemeen worden alleen epoxy en polyurethaan gebruikt. Deze materialen hebben de beste eigenschappen voor een breed scala aan toepassingen. De toepassing waarvoor u een gietvloer wilt bepaalt in meerdere mate of u een epoxy of PU vloer aan gaat leggen. Gietvloer Antwerpen helpt u hier graag bij.

Verschillende toepassingen

Polyurethaan wordt voornamelijk in woningen aangebracht omdat het materiaal slijtvaster en elastischer is. Hierdoor gaat de vloer langer mee en geniet uw huishouden van een stofvrije vloer dat eenvoudig is schoon te houden.

Wilt u uit meerdere kleuren kunnen kiezen dan kunt u voor een epoxy vloer gaan, maar epoxy wordt voornamelijk in de industrie gebruikt. Dat komt omdat epoxy erg goed bestand is tegen zuren. Daarnaast is het met epoxy mogelijk om een betonlook na te bootsen dat niet mogelijk is met polyurethaan. Gietvloer den Haag kan dit ook voor u doen.

Doe-het-zelf of toch een professional

De toepassing in combinatie met uw wensen bepaalt uiteindelijk welke soort gietvloer u gaat aanbrengen. En als u wilt dat het perfect wordt aangebracht dan is het inschakelen van een professional raadzaam. Hoewel het plaatsen van een gietvloer prima is te doen door de gemiddelde doe-het-zelver vereist het wel enige ervaring en vakmanschap om het naadloos te plaatsen voor langdurig plezier van de vloer.

Maak een Gratis Website met JouwWeb