Home » Veel nieuwe soorten vloeren

Veel nieuwe soorten vloeren

Wanneer u op de webwinkel van Epoxywinkel terecht bent gekomen dan zal u ontdekken dat er ook veel nieuwe design vloeren aan het assortiment zijn toegevoegd. Van de merken PU gietvloer en Epoxyvloer bijvoorbeeld. Ook vindt u sinds kort een aantal unieke designvloeren in ons assortiment.

 

U kiest zelf de kleur
Vloercoating is gelukkig in meer dan één kleur verkrijgbaar. Wilt u de kleur wit, zwart of juist bruin, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Een adviseur raadplegen is wel verstandig, zo kunt u namelijk ontdekken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is. De vloercoating mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt dan ook altijd wel een kleur of stijl vinden die bij u past.

 

Nog meer mogelijkheden

Als u denkt dat we het daarbij laten heeft u het mis, er is namelijk nog veel meer mogelijk om uw gietvloer een stijlvolle en unieke uitstraling te geven. Zo kunt u patronen en stijlen kiezen om in de vloer te laten verwerken. Bij sommige bedrijven is het zelfs mogelijk om er een afbeelding in te krijgen. Dit kan erg handig zijn als je een bedrijft bent en het logo in de vloer wilt verwerken. Neem ook eens een kijkje op onze website om de prijzen van gietvloeren te ontdekken.