Home » De mogelijkheden van een gietvloer?

De mogelijkheden van een gietvloer?

Nadat veel bedrijven de voordelen van gietvloeren al ontdekt hebben raken nu ook steeds meer particulieren overtuig van de mogelijkheden van gietvloeren voor hun woning. Met een gietvloer is het bovendien mogelijk om alle vloeren op dezelfde hoogte te brengen waardoor je woning helemaal gelijkvloers is! De gietvloeren en ook vloercoating bieden eindeloze mogelijkheden qua kleur en design waardoor er voor iedereen een vloer naar wens te maken is. Gietvloer zelf doen is ook mogelijk tegenwoordig. 

 

Eindeloze mogelijkheden

Gietvloeren hebben veel voordelen maar de flexibiliteit van deze vloeren is ook een hele belangrijke. Flexibiliteit bedoelen we figuurlijk omdat een gietvloer in vele verschillende kleuren en ontwerpen te krijgen is. We raden u aan om een wensenlijst op te stellen waar al uw wensen voor de nieuwe vloer opstaan. Een specialist kan gelijk zijn of u hiervoor een gietvloer of een andere soort vloer moet hebben.

 

Een gietvloer op maat laten maken

Door de eindeloze mogelijkheden wordt het ook steeds beter mogelijk om een gietvloer op maar te laten maken. Een echte specialist kan elke kleur en elk design toepassen met een hoge kwaliteit gietvloer die vervolgens jarenlang mee zal gaan!

 

Nog meer soorten vloeren

Naast gietvloeren zijn er nog veel meer mogelijkheden om stevige vloeren te laten gieten. Zo is er ook woonbeton, de epoxyvloer en vloercoating bijvoorbeeld. De eerst wat dikker dan de gietvloer, de laatste wat dunner.